Adin

Adin’s unieke juwelencollectie van antieke en vintage sieraden ademt klasse, karakter en historie. Enkel authentieke stukken als iconen van hun tijdsgeest worden deskundig geselecteerd door Adin’s eigen interne experten, gespecialiseerd in diamant, gemmologie en kunstgeschiedenis. Het is hun passie om u bij te staan in uw zoektocht naar het gloriestuk dat de tand des tijds heeft doorstaan om opnieuw aan uw zijde te schitteren.

Onmiskenbaar staat Elkan Wijnberg als het hart van deze charmante en intieme zaak, die door hem in 1983 in het centrum van Antwerpen werd opgericht. Bovendien werkt zijn passie aanstekelijk bij dochter Roza. Samen zijn ze vastberaden om de expertise en vermaarde reputatie opgebouwd over decennia van toewijding aan het vak te behoeden en om alle fascinerende en eigentijdse aspecten van vintage en antiek in de schijnwerper te plaatsen.

Dit familiebedrijf vormt het levende bewijs van hoe deskundige ervaring en verkwikkend enthousiasme uitgroeit tot een bloeiend platform voor het delen van liefde voor het eeuwige kostbare uit een andere tijd. De koffie staat alvast klaar!

Noortje Palmers

Contact

Vestingstraat 16
Antwerpen
+32 32 13 65 00
http://www.adin.be/nl/antieke-juwelen-winkel.htm
info@adin.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 10:00 - 18:00
2 10:00 - 18:00
3 10:00 - 18:00
4 10:00 - 18:00
5 10:00 - 18:00
6 11:00 - 17:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 40 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

In de Antwerpse Diamantclub vind je Diamani Jewels. De Diamantclub is de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen.

[object Object]