Diamant - Bezoek achter de schermen

Bij een bezoek achter de schermen krijgt jouw groep een exclusieve blik achter de schermen van een diamantslijperij en een diamantbeurs en een introductie tot Antwerpen als wereldcentrum voor diamant.

Met een gespecialiseerde diamantgids breng je in groep een gecombineerd bezoek aan een diamantbeurs en een diamantslijperij met een introductie tot Antwerpen als wereldcentrum voor diamant in de gebouwen van het Antwerp World Diamond Centre. Plaatsen die een buitenstaander nooit te zien krijgt. Een bezoek is mogelijk voor groepen (max. 20 personen) en kan enkel op donderdag- en vrijdagvoormiddag van 10 tot 12 uur (vier weken op voorhand reserveren).
 
Talen: Nederlands, op aanvraaag: Frans, Duits, Engels, Italiaans.
Start: gebouw Antwerp World Diamond Centre (Hoveniersstraat 22, 2018 Antwerpen).

Opgelet:
Deelnemen kan vanaf 18 jaar. Slechts 1 groep (max. 20 personen) per dag kan genieten van dit aanbod.
Reserveren kan tot vier weken op voorhand via +32 (0) 3 360 52 52, info@divaantwerp.be, laatst mogelijke reserveringsdatum is 27 april, in mei opent DIVA haar deuren en wordt het bezoek achter de schermen voorlopig niet meer aangeboden.

AWDC

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Wandeling Diamantwijk - copyright AWDC

Wandeling Diamantwijk

Met je gids beleef je de hoogdagen, ondergang en heropstanding van de Antwerpse diamantnijverheid in de 19de eeuw. Via het Centraal Station loop je naar de Diamond Square Mile – thuis van diamantbewerkers, juweliers en diamantairs. In de diamantwijk haasten drukke handelaars door de straten – altijd op weg naar een volgende transactie. 

[object Object]