Arte 22

Arte 22

Arte 22 brengt kunst en kleding samen

Kunst en fashion combineren, het kan. Dat bewijst Arte 22 met kledingstukken met een kunstzinnige look. Om van elk kledingstuk een bijzonder hebbeding te maken, is de oplage beperkt. Bij Arte 22 vind je unieke kledingstukken waarin kunstwerken verwerkt zijn. Het resultaat? Kleding die door een kunstenaar bewerkt zijn, t-shirts waarin op een creatieve wijze het kunstwerk is verwerkt en meer van dat.

Uniek kledingstuk met kunst

Veel mensen hebben interesse in kunst. Toch weerhoudt iets hun om een galerie binnen te lopen. Arte 22 verlaagt de drempel door een kunstgalerie te combineren met een kledingwinkel. Kleding geïnspireerd op een kunstwerk in combinatie met een expositie van het kunstwerk zelf. Arte 22 maakt de kleding in zeer beperkt oplage. Op deze manier heb je de mogelijkheid om met een uniek kledingstuk de deur uit te lopen, en met een nieuw kunstwerk voor je interieur.

Op geregelde momenten zullen de kunstenaars aanwezig zijn om jou te vertellen wat hun inspireerde om jouw kleding en kunst te maken. Arte 22 is kleding met een verhaal.

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]