CDKN Official with Friends

CDKN Offical with Friends

Fashion en meer vind je bij CDKN Official with Friends

Draagbare Belgische fashion, dat is het speerpunt van CDKN Official with Friends. En zoals de naam het al laat vermoeden: alles komt van vrienden. De initiatiefneemsters van CDKN Official with Friends houden van fashion. Ze verzamelden een groep bevriende ondernemers rond zich. Met veertien zijn ze intussen en naast fashion bieden ze ook juwelen, speelgoed, linnen, zelfs kunst aan. CDKN Official with Friends is dus fashion, maar ook veel meer dan dat.

Eigen kledingcollectie

CDKN Official with Friends pakt uit met een eigen kledingcollectie. Haute couture moet je hier niet verwachten. Wat dan wel? Goede ‘streetstyle’ die je met alles kan combineren. Een greep uit het aanbod:

- hoodies
- sweatshirts
- T-shirts

En dat voor vrouwen, mannen en kinderen. Vaak met bijzonder originele bedrukkingen. In 2018 komt er ook een totaalcollectie.

Aanbod van vrienden

CDKN Official with Friends, dat zijn dus ook een stel vrienden met passie voor kwaliteit en ondernemerschap. De veertien bevriende ondernemers zorgen voor een fijn aanbod van Belgische makelij. Enkele voorbeelden?

- tutu's
- juwelen
- handgemaakt speelgoed
- kunst
- meubels op maat
- decoratieartikelen
- postkaarten

Opgelet: van 29 januari tot en met vrijdag 2 februari is de Nieuwe Natie gesloten, om de nieuwe ondernemers de kans te geven hun stekje in te richten.

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen

https://cdkn-official.com/

Book now

Opening Days

From: 2017-10-28 Until: 2017-11-30
2 10:00 - 18:30
3 10:00 - 18:30
4 10:00 - 18:30
5 10:00 - 18:30
6 10:00 - 18:30

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]