Dans l'Assiette du Cycliste

Dans l’Assiette du Cycliste

Stijlvol op de fiets met Dans l’Assiette du Cycliste

Kleding die er niet uitziet als fietskleding, maar wel bijdraagt tot het comfort en de veiligheid van de fietser: dat vind je bij Dans l’Assiette du Cycliste. Comfort en stijl gaan hand in hand, ook bij de accessoires en fietsen. Dans l’Assiette du Cycliste verzamelt het aanbod fietskleding van verschillende Europese producenten. Eén ding hebben ze gemeen: hun kleding ziet er niet uit als typische fietskleding. Alle stukken blinken uit door hun stijlvolle look en draagcomfort. Je loopt er dus ook op je gemak mee rond als je van de fiets bent. Naast kleding biedt Dans l’Assiette du Cycliste ook fietsen van Estse designmerk Viks en accessoires aan.

Gemaakt om te fietsen

Elk kledingstuk is specifiek voor fietsers ontworpen. De elementen die het fietsen veiliger en comfortabeler maken, zijn vaak in de kleding ingewerkt. Dans l’Assiette du Cycliste mikt in het bijzonder op mensen die vaak in de stad fietsen, zowel op weg naar het werk als in hun vrije tijd. 

Voor stijlvolle fietsers

Het aanbod van Dans l’Assiette du Cycliste vind je nergens anders onder één dak. Enkele merken:

- De raindress van ByBrown trek je zo over je andere kleding en zorgt dat je droog aankomt op een regenachtige dag.
- Het Londense merk Meame maakt ‘performance fashion’: zeer klassevolle kleding voor stijlvolle mannen en vrouwen die graag fietsen.
- Alberto Bike Pants zijn zeer stijlvolle broeken die het fietsen comfortabeler maken.
- Norwegian Rain combineert heel wat goede eigenschappen: milieubewustzijn, maximale bescherming tegen het weer, stijl en draagcomfort.

Opgelet: van 29 januari tot en met vrijdag 2 februari is de Nieuwe Natie gesloten, om de nieuwe ondernemers de kans te geven hun stekje in te richten.

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen

http://www.assietteducycliste.be

Book now

Opening Days

From: 2017-10-28 Until: 2017-12-31
2 10:00 - 18:30
3 10:00 - 18:30
4 10:00 - 18:30
5 10:00 - 18:30
6 10:00 - 18:30

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]