Fils et Papa

Fils et Papa

Vader en zoon gaan stijlvol gekleed met Fils et Papa

 
Fils et Papa zet de unieke band tussen vaders en zonen in de verf met matching sets van hemden en strikjes. Daarnaast wil Fils et Papa ook de band versterken door vader en zoon samen tijd te laten doorbrengen. Daarom bevat elke set hemden een voorleesverhaal met een opdracht, raadsel of mop, en een inkleurtekening. De perfecte ingrediënten voor mooie momenten en blijvende herinneringen. Of ze nu samen op stap zijn of elk hun eigen weg gaan: met een hemd of strikje van Fils et Papa gaan vaders en zonen voor elke gelegenheid stijlvol gekleed. De hemden en strikjes zijn enkel te koop als vader-zoonpakket. 

Stijlvolle matching

Fils et Papa biedt drie verschillende hemden aan: Blue Bandits, White Knights en Denim Dudes. Ze combineren alledrie klassieke kleuren met speelse accenten. Voor elk pakket kiezen vaders en zonen hun hemden uit volgende maten:
 
- Vaders: S, M, L of XL
- Zonen: 2 tot 12 jaar
 
De strikjes zijn er in junior- en senioruitvoering. Fils et Papa werkt aan nieuwe hemden en accessoires voor de collectie.

Een pakket vol vader-zoonplezier

Fils et Papa bezorgt vaders en zonen niet alleen nieuwe kleding, maar ook de bouwstenen voor een zalige tijd. Elke cadeauverpakking bevat een voorleesverhaal met inkleurtekening alsook een persoonlijke boodschap van de schenker.
 
Heb je twee of meer zonen, zijn er twee stijlvolle papa's in het spel of wil opa ook graag een matching hemd? Extra junior en/of senior hemden kunnen bijkomend worden aangekocht.
 
Het vader-zoonpakket is een origineel geschenk voor mama’s mannen.

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen

https://www.filsetpapa.com/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]