HRVST

HRVST

HRVST maakt de meest duurzame jeans ter wereld

 
Jeans behoort waarschijnlijk ook tot een van de essentials van jouw garderobe. Helaas draag je door de aankoop van jeans ook bij tot de vervuilende productie. Dankzij HRVST is dat niet meer nodig. HRVST staat voor een tijdloze en kwaliteitsvolle jeanscollectie die niet alleen je achterwerk perfect laat uitkomen, maar ook voor 50% uit oude jeans bestaat. Bovendien wordt alles in de EU geproduceerd en doet HRVST alles volgens de regels van de circulaire economie. Je vindt er jeans die voor 50% bestaat uit gerecycleerde denim. Deze grondstoffen werden door HRVST geoogst via een inzamelactie van oude jeans. De overige 50% bestaat uit Tencel©, een restproduct uit de houtproductie.

Duurzaam, stijlvol en tijdloos

HRVST-jeans zijn naast duurzaam vooral ook tijdloos en stijlvol. Ontwerpster Ellen Robinson, die eerder al stukken voor Lee en Bellerose ontwierp, zorgt voor een in het oog springend design. Zij tekende een collectie die voorlopig bestaat uit:
 
- drie jeansbroeken voor vrouwen
- een salopette voor vrouwen
- drie jeansbroeken voor mannen
- een jeansvest voor mannen
 
De HRVST-jeans zijn van topkwaliteit. Moet er toch iets hersteld worden, dan kan je beroep doen op de onderhoudsservice van HRVST. En wil je jouw jeans na verloop van tijd niet meer dragen? Dan kan je hem inruilen voor een waardebon van 15 euro.

Circulaire economie

HRVST vermijdt niet alleen de productie van nieuwe denim. Ook de transportkilometers worden beperkt. Zo is de hele productie volledig Europees. Het garen wordt in Vlaanderen gesponnen en de kledingstukken worden in Italië vervaardigd. Giftige stoffen komen daar niet aan te pas. Het idee van hergebruik past HRVST toe voor alle onderdelen van de jeans. 

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]