Maison Muses

Maison Muses

Shop bij verschillende designers bij Maison Muses

 
Maison Muses zet opkomend modetalent in de kijker in een business model dat helemaal kadert in Slow Fashion. Door te werken met exclusieve capsulecollecties waarop modeliefhebsters kunnen intekenen, gaan ze de grote nood aan voorfinanciering en overproductie tegen. Exclusieve high fashion van lokale bodem dat én lekker duurzaam én heerlijk eigentijds is: dat kan je bij Maison Muses verwachten. 
 
Ben jij een ‘muze’, een modeliefhebber die wat meer wil dan de mainstream fast fashion? Hou je van lokaal talent en creatieve ontwerpen? Dan is Maison Muses jouw ding.

Always sit front row

Maison Muses is een slow-fashion platform waarop verschillende designers hun creaties showcasen. Jij kiest wat je wil en de producent gaat aan de slag. En dat heeft enkele doorslaggevende voordelen:
 
- er is geen overproductie
- de impact op het milieu wordt beperkt
- de designers bieden jou hun beste creaties aan

Uitzonderlijk op een fysieke locatie

Maison Muses is een online platform. In de Nieuwe Natie kan je de ontwerpen van de lokale designers uitzonderlijk ook bekijken op een fysieke locatie. Een mooie kans om jouw kleerkast te voorzien van unieke, lokaal ontworpen stukken met een minimale impact op het milieu.
 
 

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen


Book now

Opening Days

From: 2018-02-03 Until: 2018-04-01
4 10:00 - 18:30
5 10:00 - 18:30
6 10:00 - 18:30

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]