Ms. Bay

Ms. Bay

 

Kies voor duurzame luxe met een handtas van Ms. Bay

Ms. Bay combineert moderne esthetiek met een visie voor de toekomst. Deze eerste collectie luxueuze handtassen is volledig fair-trade en bovendien gemaakt uit duurzaam vissenleder. Hier vind je stijlvolle schoonheid zonder schuldgevoel.

Luxueus vissenleder

Ms. Bay bewijst dat luxueus design ook duurzaam en fair kan zijn. Deze buitengewone eerste collectie werd gemaakt uit vissenleder. De handtassen en kleine accessoires zijn eenvoudig, elegant, modieus en  tijdloos. Je kan kiezen tussen zowel grote als kleinere stuks:
 
- boodschappentassen
- handtassen
- clutches
- portemonees
- sleutelhangertjes
- zakspiegeltjes
 

Ms. Bay recycleert de huiden van zalmen uit de industriële visserij als duurzaam alternatief voor gewoon leder. De exotische uitstraling van het materiaal doet niet vermoeden dat het ecologisch verantwoord is. Het speciale looiproces geeft het leder een prachtige glans waarbij de natuurlijke structuur van de vissenhuid werd bewaard.

Ook de productie van deze collectie is volledig schoon te noemen. Alles wordt gemaakt in een atelier in India dat volledig volgens Fairtradenormen gecertifieerd is en de lokale gemeenschappen ondersteunt. 

 

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen

http://www.ms-bay.com

Book now

Opening Days

From: 2018-02-03 Until: 2018-04-01
4 10:00 - 18:30
5 10:00 - 18:30
6 10:00 - 18:30

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]