Ophelia Lingerie

Ophelia Lingerie

Flatterende kleuren en fijne lijnen bij Ophelia Lingerie

Bij Ophelia Lingerie vind je fijne, vrouwelijke en handgemaakte lingerie. Deze lingerie verhult je lichaam niet en duwt het ook niet in een vorm. De natuurlijke vorm is het uitgangspunt.

Zachte materialen, flatterende kleuren en fijne lijnen maken van deze lingerie een compliment voor het vrouwelijk lichaam. Ophelia Lingerie creëert geregeld exclusieve pret-à-portercollecties. Een gevoel van vrijheid is wat je voelt als je een stuk van Ophelia Lingerie draagt.

Maatwerk

Maatwerk is ook mogelijk. Daarbij zoekt ontwerpster Ophelia de juiste lijnen om iemands lichaam te complimenteren. Dat vrouwelijk lichaam is het uitgangspunt. Vaak is de opdrachtgever de partner die zijn of haar vrouw een bijzonder geschenk wil geven. Ophelia noemt dat ‘een liefdesbrief in de vorm van lingerie’.

Voor elke vrouw

Elke vrouw kan terecht bij Ophelia Lingerie, maar twee doelgroepen springen er uit:

De vrouw van 40 tot 45 jaar, een bewuste consument, met (terug) tijd voor zichzelf. Ze is op zoek naar een extra stuk vrouwelijkheid om zich te verwennen met iets dat enkel voor zichzelf is.

De vrouw van 25 tot 30 jaar, een zelfstandige en zelfbewuste vrouw, met stabiliteit in haar leven en omgeving. Ze weet wat ze wil en dat blijkt ook uit haar keuze voor Ophelia Lingerie.

Noortje Palmers

Contact

Meir 78
Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]