Shoppingcentra

Natuurlijk passen shoppingcenters ook in de binnenstad. In centrum Antwerpen zijn er zelfs twee – aangepast aan de stadsdynamiek: niet te bombastisch, maar wel groots qua aanbod. Vlot bereikbaar, dankzij de ondergrondse parkings. En ook fijn om te bezoeken wanneer je niet op shoppingpad bent.

Luxueus shoppingcenter

Centraal op de Meir ligt de Stadsfeestzaal te pronken. Dit majestueuze shoppingcenter verdient een bezoekje. Shopping Stadsfeestzaal biedt onderdak aan 40 verschillende winkels. Perfect voor een dagje uit. Het is het kloppend hart van de Meir en bundelt de nieuwste trends in fashion en retail op één prachtige locatie. Ontspannen doe je met een drankje of een hapje in de horecazaken. Op het middenplein vind je aantrekkelijke kiosken met verrassende producten.

Alles onder één dak

Aan de Groenplaats vormt het Grand Bazar Shopping Center dan weer de overgang tussen het historische en het commerciële centrum van Antwerpen. Van kinderspeelgoed tot elektronica, en van lingerie tot verzorgingsproducten: je vindt er alles onder één dak. Ideaal bij regenweer, maar ook op zonnige dagen lijk je dankzij het moderne interieur vol daglicht gewoon buiten te lopen.

Vlot bereikbaar

Beide shoppingcenters staan pal in het commerciële hart van Antwerpen – je kan ze niet missen. Hun locatie maakt hen ook vlot bereikbaar: onder het Grand Bazar Shopping Center lopen diverse metrolijnen, terwijl vlak ernaast bussen en trams stoppen. En ook vanuit betaalparking Groenplaats wandel je recht het shoppingcenter binnen. Het Centraal Station ligt op tien minuten wandelen.

Jan Steylemans

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Winkelzone Historisch Centrum - copyright FARMBOY / Mike Van Cleven

Winkelzone Historisch Centrum

In het historisch centrum van Antwerpen halen zowel cultuurliefhebbers als shopaholics hun hart op.

Winkelzone Meir - copyright FARMBOY / Mike Van Cleven

Winkelzone Meir

De Meir is de meeste bezochte winkelstraat van ons land. In haar knappe 18de- en 19de-eeuwse panden huizen de grote Europese winkelketens.

Winkelzone Modebuurt - copyright FARMBOY / Mike Van Cleven

Winkelzone Modebuurt

De bekendste winkelwijk in Antwerpen is zonder twijfel de Modewijk.

Winkelzone Quartier Latin - copyright FARMBOY / Mike Van Cleven

Winkelzone Quartier Latin

Klasse troef in Quartier Latin. Hier wachten de meest chique boetieks op jou, samen met stijlvolle antiek- en interieurzaken.

Winkelzone Stationswijk - copyright Jan Crab

Winkelzone Stationswijk

Vlakbij het Centraal Station ligt het diamantcentrum van Antwerpen – van de wereld zelfs. De meest exclusieve juwelen liggen hier op je te wachten.

[object Object]