Sil'eau

Zin in een gezond ontbijt of een lekkere lunch met een prachtig zicht op het water? Dan ben je bij Sil’eau aan het juiste adres. Bij mooi weer geniet je op het terras, bij wat minder mooi weer is het ook binnen gezellig zitten.

Smaakmeesterssuggestie:

Salade van scampi en coquilles met groene asperges (16,50 euro)

Proevertje op 30/9 en 1/10:

​Huisgemaakte ravioli met tomaat-courgettesaus en parmezaankaas (8 euro).

Jonathan Ramael

Contact

Napoleonkaai 43
Antwerpen
+32 32 30 55 41
http://www.sileau.com

Book now

Opening Days

From: 2017-09-30 Until: 2017-10-31
1 11:30 - 15:00
2 11:30 - 15:00
3 11:30 - 15:00
4 11:30 - 15:00
5 09:00 - 16:00
6 09:00 - 16:00
0 09:00 - 16:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Blog: Bierpassieweekend - copyright Marlies Beckers

Blog: Bierpassieweekend

Mijn ontmoeting met Ben op het Bierpassieweekend start alvast met een knaller. Welk bier ik graag lust? Ik besluit de waarheid op te biechten: “Ik ben niet zo’n bierkenner en laat me met alle plezier leiden door jouw kennis.” Dat was buiten Bens expertise gerekend. “Welke smaken heb je graag?” Ik krijg een Armand uit Limburg voorgeschoteld. Fruitig, zacht en niet te ‘hoppig’. Ik voel me een cliché van een vrouw.

Blog: Antwerpse stadshoning - copyright Marlies Beckers

Blog: Antwerpse stadshoning

“Stadshoning. Dat is honing van bijen die nectar slurpen uit de talrijke bloemen die Antwerpen rijk is. Elke buurt heeft een unieke vegetatie. Elke honing proeft dan ook anders.” Gehuld in imkerpak volg ik elk gepassioneerd woord van Rik Janssens terwijl het zweet op mijn voorhoofd parelt. Niet enkel de warmte van deze bloedhete zomerdag speelt me parten, ook de spanning  is navenant wanneer een van de duizenden bijen nieuwsgierig mijn been opkruipt. “Gewoon stil blijven staan,” zegt Rik. Gewoon?

Blog: Exotische markt - copyright Coolinary

Blog: Exotische markt

Heb je steeds opnieuw die drang om te reizen, nieuwe dingen te ontdekken en te proeven van wat de wereld te bieden heeft? Dan zit je in Antwerpen helemaal goed. Geniet van een goed glas bier op één van de vele terrassen, laat je verleiden door de kenmerkende Belgische gastronomie of ga op zoek naar de verschillende culturen die de stad rijk is.

Smaakmeesters: culinair festival - copyright Sigrid Spinnox

Smaakmeesters: culinair festival

‘Smaakmeesters’ is een groots culinair evenement in de Antwerpse binnenstad met gepassioneerde horecaondernemers. Bezoekers kunnen de hele maand oktober uitgebreid genieten van verschillende heerlijke en speciale suggestiemenu’s in meer dan 100 deelnemende zaken. 

Blog: Chocolatier Jitsk - copyright © Diego Franssens

Blog: Chocolatier Jitsk

Wie België zegt, die denkt onherroepelijk aan ons talrijk aanbod uitstekende bieren en onze wereldvermaarde chocolade. Geen evidente combinatie, maar toch weten beiden elkaar wonderwel te vinden. In navolging van de gerenommeerde kaasaffineurs Van Tricht heeft de piepjonge chocolatier Jitsk Heyninck immers zijn intrek heeft genomen in de gebouwen van stadsbrouwerij De Koninck.

[object Object]