Smaakmeesters

Laat je smaakpapillen verwennen in Antwerpen! Tijdens het culinaire evenement Smaakmeesters staan tientallen horecazaken te popelen om hun vakmanschap te delen en je lekkere hapjes en drankjes aan te bieden. Smaakmeesters gaat van start tijdens het openingsweekend op 30 september en 1 oktober.

Het openingsweekend

Tijdens het openingsweekend van 30 september en 1 oktober krijg je alvast een voorsmaakje. En dat mag je letterlijk nemen. De binnenstad verandert dan in één grote foodmarket, waar je kan proeven van gerechtjes en drankjes die de deelnemende horecazaken, de “Smaakmeesters”, voor jou selecteerden.

Een culinaire maand

Gedurende een hele maand kan je in de deelnemende zaken verder culinair genieten. Elke Smaakmeester biedt gedurende de maand oktober een speciale “Smaakmeesterssuggestie” aan: een heerlijk gerecht of drankje dat je smaakpapillen op en top verwent en het culinaire vakmanschap van de chefs aantoont.

Meer informatie over Smaakmeesters volgt later dit jaar.  Wil je even de sfeer van de vorige editie opsnuiven? Bekijk dan de smakelijke aftermovie.

Benieuwd naar wat Antwerpen nog allemaal te bieden heeft op culinair vlak? Lees er alles over!

Sigrid Spinnox

Contact


Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]