Smaakmeesters 2018: deelnemers

Hier vind je een overzicht van alle Smaakmeesters en hun suggestie tijdens de hele maand oktober, ingedeeld volgens type zaak. Klik door op de naam van de zaak voor meer info.

Drinken

Bar 11 Argentijnse empanada
Bar Basil Huisgemaakte mocktail op basis van icetea
Bar Brut Gemarineerde olijven
Bar Palmier Brochus-biertje
BelRoy's Bijou 3 Belroy’s Cocktails in miniversie
Buchbar Slow coffee met huisgemaakt Buchbar-cookie
Cocktails at Nine Punch van met witloof geïnfuseerde tequila, dragonazijn, limoenverbenasiroop, gin, sherry, saline en absint
Cross Roast Koffie van de maand met stukje originchocolade waarin gemalen koffie is verwerkt
De Vagant Antwerpse jeneverdrank
DOKA Bier naar keuze: Antwerpse tripel of bolleke
Georges Espressobar Dessertbordje van zelfgemaakt gebak
Kaffeenini 2 minibagels: 1 chick met wortel, witte kool, kip en avocado, en 1 linzenburger met rucola, rode ui, tomaat en honingmosterd
La Cave aux Bulles Ratafia: de "pineau des Charentes van de Champagnestreek"
La Scoperta Degustatiebordje 
Pelican Rouge Coffee Experience / Koffie van in de zaak gebrande single origin- of single estate-bonen op basis van nieuwe oogst
Tartoer Smaakmeesterstaartje: cheesecake met kersenspeculoos


Eten

A'Sur Restaurant Pabellón criollo: traditioneel Venezolaans gerecht met gestoofde zwarte bonen, versnipperd rundvlees en rijst
B-Nut Wurgers & More Hartige tafflewafel met humus
Backyard Mocktail Backyard Basil
Bar Pistolet 3 soirée-pistoletjes: 1 met zwarte pens en appel, 1 met huisgemaakte paté van boschampignons, 1 met kip curry van 't spit
Baraque Friture Versgemaakte crispy chicken nuggets
Barbouf Seizoenskroketje
Bavet 'Hungry like a mouse' Bavet Basil-spaghetti
Bia Mara Kibbeling met tamarinde, limoen, pickles, sambal en pannenkoek
Blend Americano Koffie met stukje huisgemaakt gebak
Bourla Huisgemaakt kaas- of garnaalkroketje: 1 of 2 stuks
Brasserie Appelmans Think Pink-cocktail met zachte gin, krachtige kersenlikeur, citroen- en pompelmoessap en lycheesiroop
Brasserie Bizie Lizie Gelakt buikspek met Luikse salade
Brasserie Dock's Assiette du pêcheur: 2 bouquetgarnalen, bigorneaux, bulots en grijze garnalen
Brasserie HOBS Gebakken gamba met salsa van paprika, tomaat en zwarte olijven, pickles en kroket van risotto
Brasserie Shilling Stukje steak gewikkeld in spek en spinazie met champignonsaus en rösti
Café Zurich Gerookte paling met rode biet, sojascheuten, cherrytomaat en cocktailsaus, geserveerd met Antwerpse tripel
Cesar Spread van knolselder met chips van boerenkool, granaatappel en feta
Chakana Ceviche peruano: chakana met vis, leche de tigre, zoete aardappel en chips van banaan
Charlie's Toast gezond: huisgemaakt notenbrood met hummus, avocado, kerstomaten, granaatappel, walnoten en blauwe bessen
Chickpea Open Sesam: bordje hummus met tahini
Corazón de Melón Secreto (Iberisch varken) met espuma van bolleke, chili, serranoham en polenta, afgewerkt met chocoladeschilfers
Croquettenbar Smaeck Minivegakroketten met kaas, rucola, bospaddenstoelen, truffel, geitenkaas en groene curry met salade en desembrood
De Broers van Julienne Oranjebloesem sesamcake met cranberry (vegan, lactose- en suikervrij)
De Groote Witte Arend Pastéis de Nata op basis van Elixir d'Anvers
De Kaai Gelakt buikspek met gepekelde groenten
Dim Dining 
Divin by Sepi Baba ganoush op Iraanse wijze
Doi Doi / Verse Vietnamese springrolls met Belgische seizoensgroenten
El Puerto Albondigas con patatas bravas: Spaanse gehaktbal in paprika
El Sabor Andino Trio del mar met 3 specialiteiten uit de Peruaanse kuststreek: ceviche, causita con atún, choros a la chalaca
Felix Pakhuis (De Markt) Coquilles, lardo, oerbietconsommé, auberginecrème / Rundstartaar, aardappelschuim, lavendel, selderchiffonade
Fish a'gogo Huisgemaakte garnaalkroket boordevol grijze garnalen
Fiskebar 2 gemarineerde oesters met sesamolie, mirin en chilipeper
Gojo Linzen bereid op Ethiopische wijze vergezeld van injera-pannenkoeken
Grand Café De Rooden Hoed Mosselen Rooden Hoed
Greenway Mexican veggieburger mini met guacamole, cajunsaus, tomaat, sla en aardappel
Griekse Taverne Kolokithokeftedes: courgetteballetjes met tzatziki
Guzzi's Smaakmeesters Legend: piadina met gerookte Italiaanse ham, rucola, buffelmozzarella en tomaatjes
Hard Rock Café Antwerp Mini Legendary Burger: rundsburger met gepekeld witloof, gegrilde asperges en saus van Vlaamse kazen
Huis De Colvenier Kruidig en fruitig slaatje met gemarineerde rundsfilet en Parmezaanse kaas
Hümm | House of Hummus Klassieke hummus met Barbari-brood en za'atar
In de Balans Vacherin Mont-d'Orkaas met honing op een krokantje van huisgemaakt notenbrood
Juliette Oranjebloesem sesamcake met cranberry (vegan, lactose- en suikervrij)
L'Epicerie du Cirque | Under the Palm Trees Brochus-biertje / Antwerpse koffie ‘Brabo’ke’, cappuccino met schuim van Elixir d’Anvers en crumble van Antwerpse Handjes
La Pipe d'Anvers Bakje stoofvlees met friet / Scampi met Elixir d'Anvers
Lazy Jack Glazed burger van Zeeuws-Vlaams Duroc-varken
Le Steak '17 Gegrilde entrecote met huisgemaakte frietjes en bearnaise- of pepersaus
Le Zoute Zoen Gelakt ribbetje van Belgisch Duroc-varken met crème van Cevenne-ui, gefermenteerd mosterdzaad en gepekelde bieten
Livelli Lasagne en slaatje naar keuze
L'isola Di Giò​
LocalStore Huisgemaakte cheesecake met witte chocolade en seizoensfruit
Lollapalooza Thaise pomelosalade met krokante kip
Mirlo's Wentelteefje met vers fruit
Monico Meir Soep op grootmoeders wijze
Moss Antwerpse koffie 'Brabo'ke', cappuccino met schuim van Elixir d'Anvers en crumble van Antwerpse Handjes
No Worries Frangipanetaart
Noordzee Fishbar van A 2 overheerlijke Ierse oesters
Nuova Era Zwarte ravioli met gerookte zalm en saus van de chef
Otomat Small pizza margarita met stracciatellakaas
Paris Fleuri Cheesecake met witte chocolade
Pazzo / Ravioli met verse truffel
Pelgrom In roodbruin bier gemarineerde, langzaam gegaarde varkensribben
Pho61 Pho: noedelsoep met rundsvlees
Restaurant Jerom Bouillabaisse van het huis
Restaurant Marcel Huisbereide witte pens met sint-jakobsvruchten, schorseneren en een romige dressing met sjalot en bieslook
Restaurant Maritime Bisque van Noordzeekrab
Restaurant Nathan Bisque met espuma van karnemelk en koffiepoeder
Restaurant Xaverius Mabre van Mechelse koekoek en filet d'anvers met een gelei van bruin trappistenbier
Sir Anthony Van Dijck Quiche van eendenlever met artisjok en Parmezaanse kaas
Stadsbrouwerij-Brasserie 't Pakhuis Proeverspaletje van 3 huisgebrouwen bieren
Sum Sum Oestertjes met sake, koriander en limoencoulis
't Fornuis​
TapaBar Spaanse saffraanrijst met pulpo calamar en tapenade van ansjovis en zwarte olijven, geserveerd met een mini-cocktail
The Gilded Spice Chocolate: witte chocolade met passievruchten en kruiden
The Glorious Hertenkotelet met butternutpompoen, wilde tijm en poivradesaus
The IceShop Bagel naar keuze
The Village Gefrituurde wonton met sinaasappelsaus
Umamido Keuze uit Japanse gyoza-ravioli gevuld met krokante kip en groenten, of Japans varkensbroodje met kimchi
Verso Café Rundstartaar met pinda, zoete ajuin en gesouffleerd brood
Würst Argentina Dog Mini: piccolo met ambachtelijke worst, artisjokcrème, tomatensalsa, rucola, chimichurri, aioli en chorizo


Speciaalzaak

Almacén Latijns-Amerikaans bier naar keuze met versnapering
Bakkerij Goossens Huisbereide speculaasventjes
Bakkerij Toon De Klerck Mousse van passievrucht met hart van crème brûlée, afgewerkt met ganache van melkchocolade
Beenhouwerij Scaldis Proefbordje van huisgemaakte filet d’anvers, gezoden worst en gezoden vlees
Chocalicious Pimp je eigen chocoladelolly's!
Chocolatier Burie Ruby Experience: 2 diamanten gemaakt met Ruby-chocolade
Domestic Bakkerij Degustatie van patisserie
Günther Watté ChocoladeCafé Huisgemaakt gebak en drie bijpassende pralines
Kaas Vervloet Kaaskroket
Pastificio Da Lory Burrata met truffel, rucola, olijfolie, balsamico en tomaat
Philip's Biscuits 5 luchtige cakejes met sinaas-chocoladesmaak
Slagerij Goeminne Kippenvleugeltjes met gember en prei
Slagerij Van Puyvelde Beuling met gekarameliseerde appel

 

Zoet

Bubble Waffle Café Coupe mokatine
Chez Claire Salted caramel-eclair
Cremerie Germaine Mademoiselle Noir: vanille- en chocolade-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
IJssalon 't Bieke Bolletje Elixir d’Anvers-ijs en bolletje Antwerpse Handjes-ijs
Quetzal Smaakmeestersbrownie
Sjokolat Assortiment van 7 smaakbommen



 

 

Jonathan Ramael

Contact





Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]