Gratis expo 'Antwerpen à la carte'

Ontdek de stad Antwerpen door een culinaire bril en bezoek de expo 'Antwerpen à la carte' gratis. 

'Antwerpen à la carte' in het MAS

De expo 'Antwerpen à la carte' toont de relatie tussen de stad en haar voedsel. Vandaag telt de stad Antwerpen een half miljoen inwoners. Waar haalt de stad voor alle Antwerpenaars haar eten vandaan? Via welke transportmiddelen bereikt het Antwerpen? Hoe werd er in het verleden met het eten omgegaan? En nog belangrijker: wat zal de stad ondernemen om in de toekomst al haar bewoners te voeden? Eten staat ook gelijk aan afval. De expo toont daarom hoe de stad hiermee omgaat. 

De tentoonstelling neemt je mee naar supermarkten. Beleef ook het bloeiende marktleven. Neem bovendien een kijkje in herbergen, restaurants en cafés. Via de meesterwerken van Antwerpse schilders ontdek je hoe voedsel al eeuwen in ons straatbeeld domineert. Gluur binnen in oude keukens vol zeldzaam keukengerei. Proef ook zeker van zestiende eeuwse gerechten in een eigentijds jasje. 'Antwerpen à la carte' prikkelt ongetwijfeld al jouw zintuigen! 

Praktisch

Ruil de bon (in pdf bijlage) in aan de balie van het MAS tussen 5 en 18 oktober 2019 en ontvang 1 gratis ticket voor een bezoek aan de expo. 

MAS | Museum aan de Stroom 
Hanzestedenplaats 1, 2000 Antwerpen 
Elke dag open van 10 tot 17 uur, maandag gesloten 
www.mas.be 

 

Foto Filip Dujardin | Neutelings Riedijk Architecten

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]