Spoor Oost

Spoor Oost is de nieuwste plek in Antwerpen om te spelen, sporten of ontspannen. Op het voormalige spoorwegterrein kan je terecht voor grote evenementen zoals de Sinksenfoor maar ook voor kleinschalige sport- en ontspanningsactiviteiten.

Het ruim 10 hectare groot terrein langs de Noordersingel in Borgerhout biedt voor ieder wat wils. In de groene zone op het onverharde deel van het terrein vind je een speelheuvel met speeltoestellen, een zittribune en picknicktafels. Op het verharde deel van Spoor Oost zijn een loopparcour, skateramp, volleybal-, basketbal- en voetbalvelden afgebakend. Tussen de verschillende evenementen in, is het verharde deel ook beschikbaar als parking voor de nabij gelegen concertzalen Trix, Lotto Arena en het Sportpaleis.

Met een overduidelijke knipoog naar het industriële verleden van Spoor Oost zijn er vier oude treintoestellen geplaatst met elk een eigen functie en karakter. De wagons vind je aan een perron dat dé plek is om lekker met het hele gezin te blijven hangen. In de zomer kan je na het sporten van woensdag tot zondag genieten van een drankje in de zon op het terras van  "Bar Oost"  of kom gezellig een hapje eten. 

 

AG VESPA, Bart Gosselin

Contact

Buurtspoorweglei 3
Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]