Stadsschouwburg Antwerpen

Toneel, ballet of rockopera? Grote namen, grootse producties of groteske shows? De Stadschouwburg is van alle markten thuis.

Eén criterium dicteert de programmatie: absolute kwaliteit. Na de voorstelling geniet je in de bruine kroegjes en grand cafés van het bruisende Quartier Latin.

Dave Van Laere

Contact

Theaterplein 1
Antwerpen
+32 32 29 18 00
http://www.stadsschouwburgantwerpen.be
info@stadsschouwburgantwerpen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Arenberg - copyright Arenberg

Arenberg

In hartje Antwerpen, in de bruisende theaterbuurt, staat het sfeervolle cultuurhuis Arenberg. Pop, rock, comedy en literatuur ontmoeten hier elkaar op het podium. Zowel vaste waarden als ontluikend talent laten zich hier ontdekken.
 

deSingel - copyright Paul Raftery

deSingel

deSingel is een grote Antwerpse kunstsite voor theater, dans, muziek en architectuur. De ontmoetingsplaats voor een breed kunstminnend publiek en de broedplaats voor artistieke creaties. Met zijn uitdagende programma wil deSingel zoveel mogelijk mensen bereiken.

HETPALEIS - copyright © kurt van der elst

HETPALEIS

Theaterhuis voor de jonkies en jongeren, en … voor de ouders van die jongens en meisjes. Hokjesloze verwondering, grenzeloze ontroering. Voorstellingen die door je haren woelen, onder je huid kruipen, en aan je hart kriebelen. Theater, dus. Het Paleis.

Theater Elckerlyc - copyright Elckerlyc

Theater Elckerlyc

Shows, revues, of burlesk cabaret … humor en spektakel zijn de rode draad bij de producties die Theater Elckerlyc op de planken brengt. Geestige monologen, deurenkomedies en volkstoneel: in de theaterzaal op de Leien zit je goed voor een avondje schaterlachen.

[object Object]