Street Art Antwerp-app

Street art in Antwerpen is hot. In het centrum van de stad, aan de rand, overal vind je topwerken van bekende en minder bekende kunstenaars. Dankzij de Street Art Antwerp-app vind je alle kunstwerken, ook de verborgen parels.
 

Neem voldoende tijd om street art in Antwerpen te ontdekken, want er zijn heel wat werken te bewonderen in en rond de stad. Dankzij de app vind je alle werken en krijg je achtergrondinformatie over de creaties en over de kunstenaars.

Tip: huur een fiets om nog meer street art te bekijken. In de app vind je ook een aantal wandelroutes.

Download de app:

iOS
Android

Jonathan Ramael

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Antwerp loves diamonds-app - copyright

Antwerp loves diamonds-app

Antwerpen is al meer dan vijf eeuwen ’s werelds belangrijkste handelscentrum voor diamant. Niet minder dan 84% van alle ruwe diamanten en 50% van alle geslepen stenen wordt in Antwerpen gekocht en verkocht. Dankzij deze app kan iedereen ontdekken hoe het diamantverhaal ooit begon en wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren van de diamantwijk. Aan de hand van acht thema’s kom je alles te weten over diamant in Antwerpen en worden gesloten deuren virtueel geopend.

Fashion in Antwerp-app - copyright Visit Flanders

Fashion in Antwerp-app

Op zoek naar het verhaal achter de mode in Antwerpen?

De Lijn-app - copyright Sigrid Spinnox

De Lijn-app

Het openbaar vervoer gebruiken in een vreemde stad brengt altijd wat onzekerheid met zich mee. Dankzij de gratis app van De Lijn valt deze stress weg. 

CityZine-app (iOS)  - copyright CityZine

CityZine-app (iOS)

CityZine is een Belgische stadsgids die streeft naar de ultieme stadservaring. De mobiele levensgenieter wrijft zich alvast in de handen, want de gratis CityZine iPhone app is verkrijgbaar in de iTunes App Store!

[object Object]