Studio TWEE

Studio TWEE is de eigenzinnige juwelengalerie van Lotte De Mey en Nathalie Perneel. "Vrijheid" staat centraal binnen hun werk. Ze nemen de tijd om te experimenteren met materialen en technieken. Alle juwelen worden in het atelier met de hand gemaakt. Naast de vrije collecties kan je bij Studio TWEE ook terecht voor een bijzondere verlovings- en trouwcollectie.

Studio TWEE is een eigenzinnige juwelengalerie opgericht door Lotte De Mey en Nathalie Perneel. De ontwerpsters leerden elkaar kennen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en besloten in 2011 om samen Studio TWEE op te richten. Design, ambacht en passie vormen de basis voor beide ontwerpsters. Ze nemen de tijd om te experimenteren met materialen en technieken. Ze gaan op zoek naar de schoonheid van het ongewone, elk op hun eigen manier. Nathalie heeft een grafische aanpak en houdt van een strak lijnenspel. Lotte verkiest het organische en haalt haar inspiratie uit de planten- en dierenwereld. Beide ontwerpsters houden ervan om met de klassieke gegevens van de juwelenwereld te spelen en die naar hun hand te zetten. Alle juwelen worden in het atelier met de grootste zorg met de hand gemaakt. Naast de vrije collecties kan je bij Studio TWEE ook terecht voor een bijzondere verlovings- en trouwcollectie. Hun passie voor het ambacht en de techniek delen de ontwerpsters graag met anderen. Ze geven ondertussen al vijf jaar les in eigen atelier in allerhande bijzondere technieken en vaardigheden van het juweliersvak.

 
“We zijn heel blij dat de kwaliteit van ons werk en onze betrouwbaarheid als juwelier erkend worden, en fier dat we mee het gezicht mogen bepalen van de juwelensector in Antwerpen.”

Studio Twee

Contact

Graaf van Egmontstraat 33
Antwerpen
+32 49 40 35 08
http://www.studiotwee.com
studiotwee@gmail.com

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
5 12:00 - 17:00
6 12:00 - 17:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelenhuis Ruys - copyright Noortje Palmers

Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys is al 160 jaar een familiezaak, momenteel onder leiding van de 5de generatie.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

[object Object]