The art of Banksy expo

Als je geïnteresseerd bent in street art dan is de ‘The art of Banksy’ expo de moeite waard om te bezoeken. Tijdens de tentoonstelling worden meer dan 80 werken van de omstreden kunstenaar tentoongesteld in de Stadsfeestzaal. 

 

Bewonder 80 originele werken van Banksy

Tijdens de tentoonstelling heb je de kans om meer dan 80 originele werken van de bekendste street art kunstenaar Banksy te bewonderen in meerdere vormen van zijn artistieke stijl. Banksy is vooral bekend vanwege zijn ‘stencil’ techniek (sjablonen) en in zijn  kunstwerken combineert hij donkere humor met onderliggende politieke boodschappen en maatschappelijke kwesties. In de expo staat de voortdurende  relevantie van Banksy`s werk centraal en laat de bezoeker niet zonder ´food for thought` naar buiten gaan.

Deze Banksy expositie is een unieke samenwerking tussen 40 verzamelaars. De kans dat je zoveel van de werken van Banksy in de toekomst nog op één plaats bewondert, is erg klein volgens de curator van de expo, Steve Lazarides.

Plan je bezoek

Openingstijden:
Tot en met 19 maart 2017 loopt de expo ´The art of Banksy` in de Stadsfeestzaal. De tentoonstelling is zeven dagen per week geopend tussen 11 en 19 uur. 

Tickets:
Kaartjes koop je online of in de Stadsfeestzaal zelf.
Volwassenen: 19,50 euro (loket) 17,50 euro (online)
Studenten & senioren (65+): 14,50 euro
De toegang voor kinderen onder 6 jaar is gratis.

Smaakt streetart na je bezoek aan de expo naar meer? Ontdek Antwerpen dan door op een stripmurenjacht te gaan en ontdek de vele graffiti murals in de stad met de Street Artwerpenaar.

 

Sven Coubergs

Contact

Meir 78
Antwerpen

http://theartofbanksy.be/nl

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]