Tomorrowland

Tomorrowland is een dancefestival in Boom, niet ver van Antwerpen. Het is al meermaals uitgeroepen tot beste festival ter wereld. In 2018 gaat Tomorrowland door tijdens twee weekend: 20-22 juli en 27-29 juli. 

Deze zomer vindt alweer de 14e editie plaats van Tomorrowland. In het verleden werd het festival al meermaals uitgeroepen tot beste festival ter wereld op het International Dance Music Festival in Miami.

Tijdens het festival brengen meer dan 1.000 artiesten en dj’s het beste van de hedendaagse elektronische muziek. En dat alles in het feeëriek decor van groene oase De Schorre. 

Ook dit jaar staat er weer een indrukwekkende line-up klaar; zo mag je optredens verwachten van: 2manydj’s, Armand van Helden, Bedouin, Curtis Alto, Dua Lipa, Henri PFR, Lil Pump, Nervo, Nora en Pure, Pan-Pot, Rodhad b2b Âme, Roger Sanchez, Sam Feldt Live, Slushii, Steve Aoki, Sub Zero Project, Todd Terry en Underworld
 
 

 

Tomorrowland

Contact

Schommelei 1
Boom

http://www.tomorrowland.com/

Book now

Opening Days

From: 2018-07-20 Until: 2018-07-29

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Jazz Middelheim - copyright Sigrid Spinnox

Jazz Middelheim

Jazz Middelheim bestaat al sinds 1969 en wordt gerekend tot de beste jazzfestivals van Europa. Jaarlijks in augustus verzamelen hier grote namen uit de jazzwereld. Het idyllische Park Den Brandt is een van de mooist denkbare decors voor een jazzfestival.

Linkerwoofer - copyright Jan Crab

Linkerwoofer

Pop-rockfestival Linkerwoofer lokt elk jaar een indrukwekkende line-up van artiesten naar Linkeroever.

[object Object]