Tomorrowland

Tomorrowland is een dancefestival in Boom, niet ver van Antwerpen. Het is al meermaals uitgeroepen tot beste festival ter wereld. In 2019 gaat Tomorrowland door tijdens twee weekends: 19-21 juli en 26-28 juli. 

Deze zomer vindt alweer de 15e editie plaats van Tomorrowland. In het verleden werd het festival al meermaals uitgeroepen tot beste festival ter wereld op het International Dance Music Festival in Miami.

Tijdens het festival brengen meer dan 1.000 artiesten en dj’s het beste van de hedendaagse elektronische muziek. En dat alles in het feeëriek decor van groene oase De Schorre. 

Ook dit jaar staat er weer een indrukwekkende line-up klaar; zo mag je optredens op main-stage verwachten van: ​Oliver Heldens, Steve Aoki, The Chainsmokers, Amelie Lens, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Afrojack, Cosmic Gate, Robin Schulz, Alesso, David Guetta, Ben Nicky, Lost Frequencies, Netsky en zoveel meer!

 

Tomorrowland

Contact

Schommelei 1
Boom

http://www.tomorrowland.com/

Book now

Opening Days

From: 2019-07-19 Until: 2019-07-28

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Jazz Middelheim - copyright Sigrid Spinnox

Jazz Middelheim

Jazz Middelheim bestaat al sinds 1969 en wordt gerekend tot de beste jazzfestivals van Europa. Jaarlijks in augustus verzamelen hier grote namen uit de jazzwereld. Het idyllische Park Den Brandt is een van de mooist denkbare decors voor een jazzfestival.

[object Object]