Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier. De juwelen worden altijd volledig met de hand gemaakt, volgens de regels van de kunst, met oog voor detail en zonder toegevingen op kwaliteit. Zelfs de details die niet meteen zichtbaar zijn, krijgen de nodige aandacht.

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch ‘Haute Joaillerie’-atelier, gesticht in 1952 door Joseph Van der Veken. Vanaf het begin hebben ze hun juwelen steeds volledig met de hand gemaakt - volgens de regels van de kunst, met oog voor detail en zonder toegevingen te doen op vlak van kwaliteit. Zelfs de details die niet meteen zichtbaar zijn, krijgen de nodige aandacht. Het juwelenhuis gelooft in de quote van de legendarische ontwerper Charles Eames: "De details zijn geen details, ze maken het ontwerp!" De waarde van handgemaakte juwelen stijgt bovendien met de jaren.

“Het ‘Antwerp’s most brilliant’ label is een bekroning voor meer dan zestig jaar betrouwbaarheid.” zegt Christiaan Van der Veken.

Van der Veken Juweliers

Contact

Vestingstraat 42
Antwerpen
+32 32 32 24 09
http://www.vandervekenjuweliers.be
info@vandervekenjuweliers.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 09:00 - 17:00
2 09:00 - 17:00
3 09:00 - 17:00
4 09:00 - 17:00
5 09:00 - 17:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]