Veerdienst tussen linker- en rechteroever

Sinds juli kan je de overzet tussen linker-en rechteroever maken met de gratis veerboot, een leuke afwisseling op de voetgangerstunnel die binnenkort grondig gerenoveerd zal worden. 

Sinds kort verbindt een gratis veerdienst je tussen linker- en rechteroever. Door de renovatiewerken aan de Sint-Annatunnel, beter bekend als de voetgangerstunnel, is een overzetboot de ideale vervanging. De veerpont vaart tussen de steiger aan het Frederik Van Eedenplein en het ponton aan het Steen. De renovatie van de voetgangerstunnel zou in het voorjaar van 2019 volledig klaar zijn, tot dan kunnen mensen al zeker gebruik blijven maken van de gratis veerdienst. 

De boot is toegankelijk voor voetgangers, fietsers (geen bromfietsen) en rolstoelgebruikers onder begeleiding. Je kan 7 dagen op 7 gebruik maken van deze dienst. Op weekdagen is dit van 7.15 tot 18.45 met een onderbreking van 30 minuten tussen 13 en 13.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 10.15 tot 21.45 met eveneens een pauze van 30 minuten tussen 13 en 13.30 uur.

Ga voor meer informatie naar de website van Port of Antwerp.

Sigrid Spinnox

Contact

Steenplein
Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]