Fietskaart Urban Jungle

Ben jij een ‘urban’ fietser en ga je geen hindernis of uitdaging uit de weg? Verdwaal dan in de Urban Jungle, een fietskaart van Visit Antwerpen. 

Voor de ‘urban’ fietser

Ben jij een ‘urban’ fietser? Een fietser die niet bang is van kasseien en tramsporen, een fietser die graag uitstekende koffie of een lekker biertje drinkt, die altijd zijn smartphone in de aanslag heeft om een Instagramfoto te maken van prachtige architectuur, indrukwekkende street art en, jawel, mooie fietsen? Verdwaal dan in de Urban Jungle.

Fietsuitdagingen en nagenieten

Fietsuitdagingen genoeg in Antwerpen: de haven met zijn kasseien en straffe windstoten, het zand en stof van Spoor Oost, de drukke stationsbuurt, … Uitblazen doe je in Café Mombasa of bij de Pelgrim, vlakbij Velodome, volgens velen een van de mooiste fietswinkels van het land. Of bezoek een van de vele koffiebars die Antwerpen rijk is. Op de kaart staan ook boekhandels aangeduid, daar kan je terecht voor prachtige fietsmagazines.

Twee in één: bekijk ook de Easy-goingroute

Wil je de kasseien en tramsporen toch liever vermijden en zoek je een comfortabele fietsroute door Antwerpen? Draai de kaart dan om en laat je leiden door de Easy-goingroute. Fiets door Antwerpen en geniet van mooie panorama’s, groene plekjes en prachtige kunst en architectuur. Onderweg zijn er talloze mogelijkheden om je honger en dorst te stillen. Je merkt het: alle ingrediënten voor een perfect dagje uit in Antwerpen.

Haal je gratis plan bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen

Haal de Urban Jungle fietskaart gratis op bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen op de Grote Markt of in het Centraal Station. Of download de kaart en laat je smartphone je van hotspot naar hotspot leiden

De fietskaart is makkelijk opplooibaar, je neemt hem dus vlot mee in je jaszak of broekzak. 

Op zoek naar een fiets om in Antwerpen te fietsen? Doe je liever een begeleide fietstour? Of wil je meer weten over de Velo’s, het succesvolle fietsdeelsysteem? Ga dan naar fietsen in Antwerpen.

 

 

Jonathan Ramael

Contact

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Fietsroute Easy-going - copyright Visit Antwerpen - Manu Van der Perre

Fietsroute Easy-going

Ontdek Antwerpen per fiets met de Easy-going fietsroute.

Architectuurroute - copyright Visit Antwerpen - Manu Van der Perre

Architectuurroute

Fietsen en architectuur ontdekken in Antwerpen: een geweldige combinatie.

[object Object]