Fietsroute Easy-going

Ontdek Antwerpen per fiets. Met de Easy-going route fiets je langs talrijke bezienswaardigheden in de stad. Haal dit gratis plan bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen. 

Ontdek Antwerpen per fiets

We kunnen het niet ontkennen: er zijn uitdagingen in Antwerpen voor fietsers, van tramsporen tot kasseien en wegenwerken. Maar de Antwerpenaar laat zich hierdoor niet afschrikken en jij hopelijk ook niet. Met deze Easy-goingroute fiets je op een comfortabele manier langs alle bezienswaardigheden van de stad.

Groene plekjes en architectuur 

Een belangrijk voordeel van een fietstour is dat je veel kan zien op korte tijd. Volg de Easy-goingroute en geniet van mooie panorama’s, groene plekjes en prachtige kunst en architectuur. Onderweg zijn er talloze mogelijkheden om je honger en dorst te stillen. Je merkt het: alle ingrediënten voor een perfect dagje uit in Antwerpen.

Twee fietsroutes in één

Aan de andere kant van de Easy-going fietsroute vind je de Urban Jungle fietskaart. Dat is geen route, maar inspiratie voor de ‘urban’ fietser. Ben je niet bang van kasseien en tramsporen? Hou je van uitstekende koffie of een lekker biertje? Heb je altijd je smartphone in de aanslag om Instagramfoto’s te maken van architectuur, street art en mooie fietsen? Verdwaal dan met onze kaart in onze Urban Jungle. 

Haal je gratis plan

Haal de Easy-goingroute gratis op bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen op de Grote Markt of in het Centraal Station. Of download de route en laat je smartphone je de weg tonen door Antwerpen. 

De fietskaart is makkelijk opplooibaar, je neemt hem dus vlot mee in je jaszak of broekzak. 

Op zoek naar een fiets om deze route te fietsen? Doe je liever een begeleide fietstour? Of wil je meer weten over de Velo’s, het succesvolle fietsdeelsysteem? Ga dan naar fietsen in Antwerpen.

Jonathan Ramael

Contact

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Fietsroute 'Fietsen aan de stroom' - copyright ©2016 frederik beyens

Fietsroute 'Fietsen aan de stroom'

De route ‘Fietsen aan de stroom’ is je wegwijzer voor een aangename fietstocht van 37 kilometer langs en over de Schelde.

Fietskaart Urban Jungle - copyright Visit Antwerpen - Manu Van der Perre

Fietskaart Urban Jungle

Ontdek Antwerpen per fiets met de Urban Jungle fietskaart. 

Architectuurroute - copyright Visit Antwerpen - Manu Van der Perre

Architectuurroute

Fietsen en architectuur ontdekken in Antwerpen: een geweldige combinatie.

[object Object]