Autocarparking

Momenteel wordt Kaai 19, de voormalige autocarparking, heraangelegd.  Autocars moeten voortaan parkeren op d’Herbouvillekaai. Je parkeert er gratis met je bus en je hoeft niet te reserveren.

Op-en afstapplaats voor bezoekers

De nieuwe parking voor de autocars ligt helemaal ten zuiden van Antwerpen. Ter hoogte van de Plantinkaai is er een kiss and ride zone waar autocaristen eventjes halt kunnen houden om de bezoekers aan de stad te laten op- en afstappen.

Betalende autocarparking

Onlangs opende een ondergrondse Q park autoparking op de Gedempte Zuiderdokken. Bovengronds worden er 18 tijdelijke touringcarplaatsen gerealiseerd. Deze parking is bedoeld voor kort parkeren. Touringcars parkeren er aan hetzelfde tarief als wagens. 

Gratis autocarparking

Op d’Herbouvillekaai ter hoogte van nummer 8 kunnen 32 bussen terecht voor lang parkeren. Je parkeert er gratis en je hoeft niet te reserveren.

Voor meer info contacteer +32 (0)3 232 01 03 of mail naar info@visitantwerpen.be

Plan je met je wagen naar Antwerpen te komen? Hou er dan rekening mee dat de Antwerpse binnenstad een lage-emissiezone is. Registreer je wagen voor je naar Antwerpen komt en controleer of je de zone binnen mag.

Jan Crab

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]