City Beer Golf

Op zoek naar een geweldige activiteit waarbij je de Antwerpse bieren leert kennen? Dan is City Beer Golf iets voor jou. Deze tour start in het historisch centrum en neemt de groep mee langs de mooiste plaatsen in de stad. Samen met een enthousiaste begeleider speel je stadsgolf (City Golf) op vier verschillende locaties en bezoek je drie authentieke cafeetjes. Leef je uit en proef de Antwerpse biertjes.

Golfen en bier proeven

City Beer Golf tours zijn begeleide rondleidingen door Antwerpen die een mix vormen van een bierdegustatie, een streepje geschiedenis over de stad en een partijtje City Golf. Sla een balletje in de Antwerpse straten en mik op standbeelden en fonteinen. Onderweg neemt je begeleider je mee naar drie authentieke cafés voor een degustatie van drie stadsbieren. Geen saaie kroegentocht dus, maar een interactieve tour voor beerlovers.

City Beer Golf tour

Start op de Grote Markt voor een stadssafari langs Antwerpse cafeetjes, bezienswaardigheden en pleinen en speel stadsgolf in de historische binnenstad. Of ga voor City Beer Golf met chocoladepairing voor een absolute smaakexplosie en unieke combinaties. Voor personen die geen bier drinken, zijn alternatieven mogelijk. De tour vormt een lus en eindigt dus eveneens op de Grote Markt. 
City Beer Golf is geschikt als teambuilding voor je bedrijf of als onvergetelijke activiteit tijdens je bezoek aan Antwerpen.


Info en boeking

Lebak Photography Alban Lebacq

Contact

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]