Historische wandeling voor individuelen

Wat is er aangenamer dan een stad te voet te ontdekken? Tijdens deze historische wandeling vertelt een ervaren stadsgids anekdotes over de eeuwenoude gebouwen, standbeelden en bezienswaardigheden.

Je wandelt van de Grote Markt met het prachtige Stadhuis, de Gildenhuizen en de Brabofontein naar de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De toren prijkt met haar 123 meter hoog boven de stad en doet je verder lonken naar de 16de-eeuwse Vlaeykensgang, een oase van rust in het drukke stadscentrum en naar tientallen andere plekjes waarvan je het bestaan misschien zelfs nog niet kende. 
 

Voorwaarden omwille van het Coronavirus

Deze bijzondere tijden vragen ook duidelijke afspraken en dit om ten allen tijden de veiligheid van jezelf en anderen te garanderen.

  • Een groep telt maximum 15 personen.
  • Als je of een persoon uit je bubbel symptomen vertoont die zouden kunnen wijzen op coronabesmetting* vragen we om de veiligheid van anderen niet in gevaar te brengen en thuis te blijven. (*: reuk- of smaakverlies, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging tot 38 C°)
  • Tijdens de rondleiding is het belangrijk dat we de afstandsregels blijven volgen.  We verwachten ten allen tijden dat je minstens 1,5m verwijderd bent van personen die niet tot je “bubbel” behoren.
  • Het is warm aanbevolen dat iedereen van de groep zijn eigen mondmasker meebrengt en draagt.
  • Voorzie eigen handgel of ontsmettingsmiddel.  
  • Volg de instructies van de gids nauwgezet op. 
 

Victoriano Moreno

Contact

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 10

Tarief Antwerp City Card houders: 7,5 euro per persoon

Reduction rates

< 12: .

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]