Warme winterbars

Of we het nu leuk vinden of niet, de winter is in het land. Voordeel: je hebt geen excuus nodig om heerlijk lang te genieten van de winterse sfeer in een van de winterbars in Antwerpen. Installeer je bij het haardvuur of kruip gezellig onder een dekentje en geniet van hartverwarmende drankjes en smaakvolle gerechten.

Aspen Bocadero

Je waant je in een après-skibar in een mondain skioord, maar je bent gewoon in Aspen Bocadero aan de Antwerpse Schelde. In deze prachtig gedecoreerde winterbar word je helemaal ondergedompeld in de winterse sfeer. Je kan er ook heerlijk dineren in het gezellige restaurant. Zin in wat actie? Speel dan een spelletje curling op de ijsbaan of gooi je dansbenen los tijdens SalsaBocadero.

 

 

Moose Winterbar 

MOOSE winterbar sluit aan bij de reeds bestaande Aspen Bocadero. Denk aan vuurkorven, geroosterde marshmallows en jenever in een gezellige après-skisfeer. Laat je betoveren in een gezellige wintersetting en ga volledig uit de bol op après-ski muziek en hedendaagse hits.

 

 

  

Lazy Jack, winter edition

Het interieur en de menukaart van de hippe zomerbar Lazy Jack op Het Eilandje kreeg een winterse make-over en die moet je gezien en geproefd hebben. Het menu is een samenwerking met The Butcher’s Store en op zondag kan je er ook brunchen. Wie op zoek is naar kerstcadeaus kan terecht in de FUTUR concept store, waar je Belgische merken en kleine ondernemers vindt.

 

 

Gå Nord

In Park Spoor Noord zorgt Gå Nord ervoor dat het park ook in de winter een levendige plek blijft. Het oude koetshuis uit 1900 werd prachtig gerenoveerd en haalt zijn culinaire inspiratie uit de Scandinavische gastronomie. Ook de huisgemaakte
kombucha (gefermenteerde thee) of de unieke cocktails heb je vast nog nooit geproefd. Het ruime zonnige terras wordt klaargestoomd voor het winterseizoen. Zo kan je zalig genieten van het winterzonnetje in het groen. 

 

 

 

Winterchalet Middelheim

Na je wandeling door het Middelheimpark kan je je opwarmen aan de vuurkorven van onze winterchalet bij het kasteel. Met warme choco, glühwein, jenever en jazz wordt de laatste dag van de week een hele winter lang een onvergetelijke familiedag.

 

 

Operaplein 1

Temidden van decorstukken, kostuums en de gekste, theatrale objecten genieten van een hapje en een drankje. Dat is het concept van de nieuwe pop-up bar Operaplein 1, die je links van de opera kunt terugvinden. 

 

Victoriano Moreno

Contact
http://www.winterinantwerpen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]