Wim Meeussen

In 1987 lanceerde Wim Meeussen exclusieve juwelen met een heel eigen vormgeving. In elk van zijn juwelen ligt zijn liefde, zijn gevoel en zijn vakmanschap. Wie een juweel van hem draagt, draagt die passie altijd bij zich.

De winkel van Wim Meeussen bevindt zich in één van de meest romantische straatjes van het historische centrum van Antwerpen. Deze straat maakt de verbinding tussen de Grote Markt en het Hendrik Conscience plein. Boven de winkel is het atelier van Wim en zijn team, waar elk juweel met de grootste zorg op maat vervaardigd wordt. Het pand zelf is een origineel Art Nouveau pand, gerestaureerd in originele stijl, met zoveel mogelijk aandacht voor het bewaren van de authentieke details. Sinds 1987 staat Wim Meeussen bekend voor zijn originele ontwerpen in zijn typerende organische stijl. Zijn juwelen zijn nooit seriewerk. Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in eigen atelier, door een ervaren team. In zijn collecties zie je dat Wim erg houdt van het contrast tussen matte en blinkende partijen of tussen grove structuren en fijne diamanten. Omdat hij z’n ziel erin legt, zit er een duidelijke lijn doorheen de collectie. Eenvoudig en toch net even anders. De ontwerpen van Wim worden enkel in zijn eigen winkel te Antwerpen verkocht. Zo kan hij zijn persoonlijke aanpak, service en klantvriendelijkheid garanderen. Er wordt steeds een officieel gemmologisch certificaat - opgemaakt door één van de drie erkende certificeringsinstellingen HRD, IGI of GIA - meegegeven bij aankoop van een diamant vanaf 1 caraat. Op vraag van de klant kan elk juweel vervaardigd worden met een diamant naar keuze. Bij elke aankoop wordt een huiscertificaat geschreven en meegegeven. Wim en zijn team ontvangen u graag in het Nederlands, Frans, Engels of Duits.

Het “Antwerp’s Most Brilliant” label behalen, is als ontwerper een hele eer. Dit label is een erkenning van mijn vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Samen met het “Handmade In Belgium” label - uitgereikt door Unizo - is dit de kers op de taart voor mij en mijn team.

Wim Meeussen

Contact

Wijngaardstraat 11
Antwerpen
+32 32 32 19 13
http://www.wimmeeussen.be
info@wimmeeussen.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
3 11:00 - 18:00
4 11:00 - 18:00
5 11:00 - 18:00
6 11:00 - 18:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelenhuis Ruys - copyright Noortje Palmers

Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys is al 160 jaar een familiezaak, momenteel onder leiding van de 5de generatie.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

[object Object]