Winkelzondagen

Laat je verrassen en verleiden door het uitgebreide shoppingaanbod van Antwerpen, van grote modehuizen tot trendy boetieks, van kleine en onafhankelijke winkels tot grensverleggende conceptstores. Elke eerste zondag van de maand zijn er heel wat winkels open in de Antwerpse binnenstad. Kom shoppen en combineer met een bezoekje aan een van de talrijke restaurants & cafés, musea, markten en bezienswaardigheden. Want shoppen in Antwerpen is ... weten waar je begint maar niet waar je eindigt.

[VIDEO]

Winkelen op zondag

De winkeliers van de Antwerpse binnenstad ontvangen je elke eerste zondag van de maand met veel plezier. In deze straten en buurten kan je naar hartenlust shoppen: De Keyserlei, MeirDiamantwijkWilde ZeeModebuurt, Hoogstraat, Kloosterstraat, Steenhouwersvest, Kammenstraat, Groenplaats en het ZuidOm je een beetje wegwijs te maken als je in Antwerpen komt shoppen, vind je hier inspiratie om zoveel mogelijk uit je shoppingdag te halen.

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken van de doordeweekse openingstijden. De meeste winkels gaan op zondag pas 's middags open.

Vlot bereikbaar

Je kan best met het openbaar vervoer naar Antwerpen komen. Kom je met de trein aan in Antwerpen-Centraal ben je op 5 minuten wandelen in het hart van de shoppingwijk. In de stad beweeg je je gemakkelijk te voet, met de (deel)fiets, (deel)step of (deel)scooter. Om de luchtkwaliteit te verbeteren is de Antwerpse binnenstad sinds 2017 een lage-emissiezone. Kom je toch met de auto, dan raden we je aan om op één van de park-and-rides aan de rand van de stad over te stappen. Gebruik de multimodale routeplanner van Slim naar Antwerpen via computer of app voor reisadvies op maat.

Gratis wifi

Op de Via Sinjoor, de winkelas die loopt over De Keyserlei, Leysstraat en Meir tot aan de Boerentoren, krijg je gratis wifi. Ook op de Groenplaats, Grote Markt, Oude Koornmarkt, Suikerrui en op het Steenplein geniet je van gratis wifi. Je vindt die onder de naam 'Antwerp Free Wi-Fi'.

Winkelzondagen 2022

Ontdek een grote waaier aan shoppingtips op www.ontdek.antwerpen.be

FARMBOY / Mike Van Cleven

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]