Veelgestelde vragen over rondleidingen en wandelingen

Een rondleiding of wandeling van Visit Antwerpen biedt je een unieke en onvergetelijke ervaring in de grootste stad van Vlaanderen. Ontdek hier alles wat je moet weten vooraleer je gaat boeken.

Tijdelijke voorwaarden omwille van Coronavirus

Wij zijn verheugd om na een lange pauze door de coronapandemie opnieuw rondleidingen te mogen organiseren.   Deze bijzondere tijden vragen ook  duidelijke afspraken en dit om ten allen tijden de veiligheid van jezelf en anderen te garanderen.   Ben je groepsleider, informeer dan zeker je leden van de voorwaarden voor deelname aan een geleid bezoek.

Wanneer je deze eenvoudige afspraken respecteert dan kan je probleemloos op stap en zorgen wij voor een boeiende wandeling!

Hoe en wanneer reserveer ik?

Neem bij voorkeur minstens drie weken voor je geplande bezoek contact op met de dienst Booking & Ticketing van Visit Antwerpen. Dit kan op het telefoonnummer +32 (0)3 338 95 30 of via tickets@visitantwerpen.be op werkdagen tussen 9 en 17 uur.  

Voor de gegidste wandelingen kan je ook online reserveren. Daarvoor klik je op de knop 'Nu boeken' bij elke wandeling op deze website en vul je het formulier in. Doe dit ten laatste drie weken voor je geplande bezoek.

Hoeveel betaal ik?

Het basistarief voor een rondleiding of wandeling met gids bedraagt 85 euro voor maximaal 2 uur.  Per bijkomend, aansluitend uur betaal je 35 euro extra.   

Voor tentoonstellingen, speciale rondleidingen of workshops kunnen andere tarieven gelden.

Vóór 8 uur en na 22 uur wordt het tarief verdubbeld. Wanneer de gids de groep moet afhalen buiten de stadsrand (gebied tussen Schelde en Singel), komt er 30 euro bij, tenzij de rondleiding of wandeling daar zelf plaatsvindt.

Per boeking rekent Visit Antwerpen 5 euro administratiekosten aan. 

Hou er rekening mee dat de toegangstickets voor musea en kerken nog niet inbegrepen zijn. Deze betaal je ter plaatse in het museum of de kerk op de dag van het bezoek. 

Hoe en wanneer betaal ik?

Na je bestelling ontvang je een e-mail met een bevestiging en een betaalopdracht. Om je reservatie te verzekeren, betaal je ten laatste 10 dagen vóór je bezoek.

Betalen kan via overschrijving of met een kredietkaart (Visa-, Master- of Eurocard).

Wat als ik wil annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 10 dagen vóór je bezoek. Annuleer je later, dan rekent Visit Antwerpen jou het volledige bedrag van de reservatie aan, inclusief de administratiekosten.

Jan Crab

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Barok beroert  - copyright Jan Pollers

Barok beroert

Maak tijdens ‘Barok beroert’ kennis met de bruisende kunststijl. Je gids geeft je een interessante en veelzijdige update die je zal klaarstomen voor nog meer barokke Antwerpse ervaringen...

[object Object]