Zilverpaviljoen

Dankzij de steun van Umicore worden op deze unieke locatie naast het MAS | Museum aan de Stroom topstukken uit de collectie van DIVA getoond.

De Precious Metals Refining plant van Umicore in Hoboken is ondertussen wereldberoemd en de prestaties ervan worden over de hele wereld erkend. Het bedrijf gebruikt één van 's werelds grootste installaties voor het recycleren van edelmetalen en is wereldmarktleider in het recycleren van complexe afvalstromen die edelmetalen en non-ferrometalen bevatten, bv. bijproducten van de smelt- en mijnindustrie, elektronisch afval en andere recycleerbare materialen. De installatie transformeert metalen tot hoogwaardige materialen die essentieel zijn voor ons dagelijks leven. Als partner van Umicore stelt DIVA in het paviljoen een deel van haar collectie voor. Op www.divaantwerp.be vind je meer info over de tijdelijke tentoonstellingen in het Umicore Zilverpaviljoen.

Praktisch

Bezoek je het Umicore Zilverpaviljoen neem dan bij de ingang een bezoekersbrochure. De gratis gids maakt je wegwijs in de wondere zilverwereld van Umicore en de collectie van DIVA.
 

Zilvermuseum Provincie Antwerpen

Contact

Hanzestedenplaats 33
Antwerpen
+32 33 60 52 52
http://www.divaantwerp.be
info@divaantwerp.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]